ETT PRAKTISKT KÖKSREDSKAP FÖR ROLIGARE MATLAGNING

Nicer Dicer Plus™ är ett allt-i-ett köksredskap som underlättar din matlagning! Hacka, skiva, dela och strimla frukt och grönsaker på bara några sekunder! Med Nicer Dicer Plus™ kan alla göra fantastiska sallader, strimla salladshuvud, skära lök och mycket mer. Du kan till exempel skiva din frukt och dina grönsaker på fem olika sätt! Att hacka lök orsakar ofta tårar, men med Nicer Dicer Plus™ hackar du en hel lök på en sekund – och du slipper rinnande ögon. Skär tomater som en professionell kock och avsluta med en ljuvlig fruktsallad på mindre än en minut.

Nicer Dicer Plus™, ditt effektiva & smarta KÖKSREDSKAP

Du får flera praktiska tillbehör på köpet!

Till din Nicer Dicer Plus™ får du många praktiska tillbehör och den tar ändå inte mer plats än en brödlimpa! Du får allt detta: skärbladslocket, den genomskinliga behållaren, 3 olika skärblad, grönsakshållaren och knivskyddet, locket samt receptguiden som är full av läckra och nyttiga recept.

Klicka enkelt fast skärbladen på behållaren!

Men det är inte allt, du får dessutom det behändiga mandolinskärbladet utan extra kostnad! Bara att klicka fast på behållaren och du skivar frukt och grönsaker lika snabbt och effektivt som en professionell kock. Grönsakshållaren ser till att du slipper skära dig i fingertopparna. Och när du är klar sätter du bara fast knivskyddet för säker förvaring.

Perfekt för allt från picknick till knytkalas

Nicer Dicer Plus™ är också praktisk att ta med på t.ex. picknick och knytkalas. Fyll behållarna med läckra sallader och ta med dem till vänner och familj. När du kommer hem så sätter du bara in dem i diskmaskinen. Nicer Dicer Plus™ är så smart utformad att alla delar ryms i en behållare!

Snygg & smart behållare

Nicer Dicer Plus™ behållare är genomskinliga så att du snabbt och lätt ska kunna se vad som finns i dem. Dessutom är de så snygga att du kan servera direkt ur behållaren. När du är klar är det bara att sätta på locket, stapla och förvara!

Nicer Dicer Plus™, flera KÖKSREDSKAP i en design

När du köper din Nicer Dicer Plus™ får du med alla följande delar.

Behållare

Du får med en snygg behållare att förvara eller ta med din mat i. Fäst skärbladen i locket och skiva, hacka eller skär rakt ner i behållaren. Smidigt och smart!

Lock

Nicer Dicer Plus kommer även med ett lock vilket ser till att din mat håller sig fräsch längre.

Mandolin

Du får även med en effektiv mandolin, perfekt för att skiva tunna skivor av grönsaker eller frukt.

Kubformat skärblad

Du får med ett perfekt skärblad för att hacka kuber i två olika storlekar. Det här är laserslipade skärblad i rostfritt stål. Nu hackar du enkelt och snabbt en lök eller vaför inte göra snygga ostkuber till din sallad?

Triangelformat skärblad

Det här skärbladet fungerar bra till att skära klyftor i två olika storlekar.

Insatsstamp

Insatsstampen är ett verktyg som ser till att du inte mosar t.ex. tomater eller andra grönsaker och frukter du vill skära till klyftor.

Grönsakshållare

Det här tillbehöret ser till att du kan hålla i grönsaker och frukt medan du skivar utan att skära dig.

Mandolinskydd

Ett skydd till din, mandolin som ser till att skäret håller sig rent och skarpt samt att du inte skär dig.

Knivskydd

Knivskyddet förhindrar att kniveggen blir slö och skyddar dessutom dig från skära dig.

Köp originalet från Genius hos Tvins
30 dagars öppet köp

699 kr

+ FRAKT 59 kr